مجلس به پاداش نجومی مدیران رای داد - جامعه خبر
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
true
true

به گزارش سید هادی کسایی زاده خبرنگار پایگاه خبری جامعه خبر، پس از ساعت ها جلسات مداوم نوبت به جلسه سوم مجلس شورای اسلامی پس از اذان مغرب رسید تا پارلمان در مورد یکی از مواد برنامه ششم توسعه تصمیم گیری کند.

در متن این ماده آمده است: پاداش پایان خدمت در موضوع  قانون پرداخت پاداش پایان خدمت و بخشی از هزینه های ضروری کارکنان دولت مصوب 26/2/1375 و اصلاحات و پاداش های مشابه در کل دستگاههای اجرای موضوع این قانون، حداکثر معادل 7 برابر حداقل حقوق و مزایای موضوع ماده(76) قانون مدیریت خدمات کشوری در ازای هر سال خدمت که از لحاظ بازنشستگی و وظیفه ملاک محاسبه قرار می گیرد، خواهد بود. هرگونه پرداخت خارج از ضوابط این قانون تحت این عنوان و عناوین مشابه در حکم تصرف غیرقانونی در اموال دولتی محسوب می‌شود.

بر اساس این گزارش موافقان این ماده معتقد بودند با تصویب آن عدالت اجرا شده و تمام مدیران و کارکنان دولتی در تمامی سطوح یک سقف پاداش بازنشستگی خواهند گرفت اما مخالفان تهدیدی را عنوان کردند که با تصویب این قانون بسیاری از مدیران و اساتید دانشگاه ها به سرعت خود را بازنشسته می کنند.

در این جلسه نماینده دولت هم مخالفت خود را با این ماده از لایحه برنامه اعلام کرد و افزود: با این مصوبه اساتید ترغیب می شوند که قبل از تصویب برنامه ششم درخواست بازنشستگی خود را بدهند. هم اکنون ۳ هزار و ۵۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاهها درخواست بازنشستگی داده اند تا قبل از تصویب برنامه ششم بازنشست شوند.

علی لاریجانی هم در ادامه پیشنهاد داد این ماده به کمیسیون ارجاع داده شود تا اصلاح شود. اما نمایندگان با ارجاع این ماده به کمیسیون تلفیق جهت اصلاح مخالفت کردند. خدابخشی سخنگوی کمیسیون تلفیق برای دفاع از مصوبه این کمیسیون در جایگاه قرار گرفت و گفت: پیشنهاد حذف این ماده در کمیسیون تلفیق مطرح شد اما کمیسیون مخالفت کرد زیرا پاداش پایان خدمت دستگاههای اجرایی تفاوت زیادی با یکدیگر دارند. کمیسیون تلفیق سقفی برای پاداش پایان خدمت کارکنان دستگاههایی اجرایی تعیین کرده که ۷ برابر حداقل پاداش است. بنابراین حدکثر پاداش پایان خدمت ۳۰ حقوق ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی است.

گفته های خدابخشی نشان می دهد که با تصویب این قانون حداکثر پاداش پایان خدمت بازنشتسگان ۱۸۹ میلیون تومان خواهد شد.

در ادامه نمایندگان با ۱۱۷ رأی موافق، ۷۶ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۳ نماینده حاضر در مجلس با حذف این ماده از لایحه برنامه ششم توسعه موافقت کردند.

عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی می گوید: واقعا خستگی کار امروز در سه شیفت مجلس بر تنمان  ماند. پاداش پایان خدمت اگر قرار است افزایش یابد، باید برای اقشاری افزایش یابد که در 30 سال خدمت خود، حقوق اندک دریافت کرده‌اند و بعد از بازنشستگی می‌خواهند با آن پاداش پایان خدمت آسایشی برای خود فراهم کنند.

با حذف ماده 34 لایحه برنامه ششم از سوی مجلس، کارکنانی که حقوق بالا گرفته‌اند پس از بازنشستگی بالای دویست میلیون میلیون تومان پاداش خواهند گرفت، در حالی که آن دسته از کارکنانی که کف حقوق راگرفته‌اند، پاداش‌های 30 الی 40 میلیونی خواهند گرفت.

امروز به‌عنوان مثال، در وزارت نفت، کارکنانی هستند که کمی بیش از یک میلیون در ماه حقوق می‌گیرند و کارکنانی نیز وجود دارد که بیش از ده برابر آنها حقوق دریافت می‌کنند؛ حال آیا پس از بازنشستگی نیز باید پاداش دریافت‌کنندگان حقوق و مزایای بالا 10 برابر پاداش بعضی کارکنان دیگر باشد؟

احمد امیرآبادی نماینده مجلس شورای اسلامی هم در گفتگو با جامعه خبر می گوید: بسیاری از مقامات و مسئولان حقوق های بالایی دارند و اینکه سقف را بردارند درست نیست. مخالفان این ماده می گویند با تصویب این قانون بسیاری از اساتید کار دولتی را رها می کنند در حالی که من اصلا آن را قبول ندارم. 

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false