ثبت شرکت و راهنمای مراحل+ مدارک1402 - جامعه خبر
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
true
true
ثبت شرکت و راهنمای مراحل+ مدارک1402

آیا از تاسیس شرکت چیزی می دانید؟ آیا میدانید با ثبت هر نوع شرکت تا چه اندازه می توانید کسب و کار خود را توسعه دهید؟ از مزایای ثبت چه می‌دانید؟  چگونه می‌توانیم ثبت شرکت در تهران یا شهرستان انجام دهیم؟  قیمت ثبت شرکت و هزینه های آن چقدر است؟  برای چه موضوعات و کسب و کارهایی می توان شرکت ثبت کرد؟

تمامی سؤالات ذکر شده بخشی از دغدغه ها و ابهامات کاربران و مشتریان نسبت به ثبت و راه اندازی شرکت است  و بخش زیادی از این مسائل به عدم آگاهی و آشنایی با مسائل  تأسیس و راه اندازی شرکت می باشد زیرا در صورتی که با مزایای ثبت  انواع شرکت و تسهیلاتی که با استفاده از آن به دست می آورید آشنا باشید قطعاً لحظه برای راه اندازی شرکت خود درنگ نمی کنید. در ادامه این مقاله قصد داریم صفر تا صد ثبت شرکت  از جمله شرایط راه اندازی شرکت، مدارک لازم برای ثبت انواع شرکت ها و…  را به صورت کامل بررسی کنیم.

مزایای ثبت شرکت

شاید برای شما نیز این سؤال به وجود آمده است که هدف از ثبت و راه اندازی شرکت چیست یا چه مزایایی در راه اندازی شرکت وجود دارد که بدون آن ممکن نیست؟  پس از آنکه شرکت های مختلف با زمینه فعالیت مشخصی در اداره یا سازمان مربوطه ثبت شوند  در نتیجه تمامی فعالیت هایی که توسط این شرکت انجام شود قانونی و بر طبق مقررات می باشد. بنابراین می توان از امتیازات و تسهیلات متفاوت و متنوعی که بانک ها و دولت برای شرکت ها در نظر گرفته اند استفاده کرد.

تأسیس شرکت متناسب با زمینه فعالیت و کسب و کار تا حد زیادی سبب رشد و  توسعه در زمینه فعالیت می‌شود که  اگر به درستی تمامی مراحل را طی کنید و موضوع فعالیت شرکت خود را به درستی انتخاب کنید  در نهایت امکان کسب سود بالایی برای شما فراهم می شود که بدون ثبت و راه اندازی شرکت رسیدن به چنین درآمدی غیر ممکن و یا بسیار دشوار است.


برخی از مهم‌ترین مزایای راه اندازی شرکت به شرح زیر است:
• مشخص بودن میزان سرمایه هر شخص اعضای شرکت به صورت دقیق که امکان شراکت افراد با یکدیگر را ساده تر می کند و در نهایت از ایجاد هر نوع اختلاف بین شرکا جلوگیری می شود.
• با راه اندازی شرکت به کسب و کار خود یک شخصیت حقوقی می بخشید که اعتماد مشتریان بیشتری را به خود جلب می کنید.
• تمامی فعالیت های شرکت با نظرسنجی از اعضای شرکت یا همان شرکای تجاری انجام می شود.
• با تأسیس شرکت امکان فعالیت های تجاری در سطح بین المللی، واردات و صادرات فراهم می‌شود که شاهد رشد چشمگیری در اقتصاد کسب و کار خود هستید.
• امکان استفاده از تسهیلات بانکی و امتیازات دولتی جهت گسترش فعالیت های شرکت وجود دارد.
• امکان دریافت و اعطای نمایندگی
• امکان شرکت در مزایدات و مناقصات سایر شرکت ها
مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت
ثبت و تاسیس شرکت نیز مانند دیگر فعالیت ها نیاز به طی کردن مراحل اداری دارد که حتماً می بایست به همان صورت شرکت خود را به ثبت برسانید؛ که در این بخش گام به گام مراحل ثبت انواع شرکت را بررسی می کنیم تا به صورت جزئی با مجموعه اقداماتی که در هر مرحله لازم است انجام دهید به صورت کامل آشنا شوید.
• ابتدا با توجه به کسب و کار خود یا فعالیتی که قصد دارید در شرکت انجام دهید موضوع فعالیت شرکت را مشخص کنید. این مرحله به عنوان اولین قدم و در عین حال مهم‌ترین می باشد زیرا تا حد زیادی بر میزان سودآوری شرکت تأثیر گذار است و متناسب با فعالیتی که انتخاب می کنید اختیارات شرکت مشخص می‌شود.
• در گام دوم متناسب با موضوع فعالیتی که انتخاب کرده‌اید لازم است قالب شرکت را نیز انتخاب کنید.
• تعیین شرکا یا سهامداران شرکت، در گام سوم مشخص می کنید که اعضای شرکت، سهامداران یا شرکا چه کسانی هستند.
• حداقل سرمایه اولیه شرکت متناسب با موضوع فعالیت و قالب تجاری که برای شرکت خود انتخاب کرده اید متفاوت است و در گام چهارم میزان سرمایه اولیه شرکت مشخص می‌شود.
• سپس نوبت به انتخاب نام شرکت می رسد که به صورت میانگین دو تا پنج نام را متناسب با شرایطی که برای انتخاب نام وجود دارد به سازمان مربوطه ارائه می کنید تا یکی از نام ها توسط کارشناس مربوطه انتخاب و تأیید شود.
• در این مرحله به صورت دقیق حدود اختیارات هر یک از اعضا و حق امضا مشخص می شود.
• سپس لازم است ثبت نام آنلاین از طریق سامانه اینترنتی اداره ثبت شرکت انجام شود.
• پس از طی کردن تمامی مراحل و ارائه ۵ نام متناسب با شرایط تعیین شده منتظر تأیید کارشناس مربوطه می مانیم تا ثبت نام را تأیید کرده و همچنین یکی از نام های انتخاب شده برای شرکت را به متقاضی اعلام کند.
• پس از تأیید کارشناس نوبت به ارسال مدارک به اداره یا سازمان ثبت انواع شرکت ها می رسد که لازم است دو سری از مدارک امضا شده را به همراه نامه تأیید نام شرکت به سازمان تحویل می‌دهیم.
• در نهایت پس از طی شدن تمامی مراحل ثبت به صورت کامل نوبت به پرداخت روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار انتخاب شده از جانب شرکت می رسد.
انواع قالب های تجاری برای تاسیس شرکت
متناسب با فعالیتی که انتخاب کرده‌اید می‌توانید یکی از قالب های موجود برای راه اندازی شرکت را انتخاب کنید و متناسب با شرایط، محدودیت ها و اختیارات همان قالب انتخاب شده مراحل ثبت و راه اندازی شرکت را انجام دهید. در ادامه برخی از متداول‌ترین قالب ها را معرفی می کنیم که بسیاری از افراد این نوع قالب را برای شرکت خود انتخاب کرده و ثبت می کنند.


براساس قوانین تجارت، شرکت های تجاری در ۷ گروه تقسیم بندی می شوند.
1. شرکت های سهامی: که شامل شرکت‌های سهامی عام و شرکت‌های سهامی خاص
2. شرکت های با مسئولیت محدود
3. شرکت های تضامنی
4. شرکت های مختلط سهامی
5. شرکت های مختلط غیر سهامی
6. شرکت های نسبی
7. شرکت های تعاونی تولید و مصرف
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت
• ارائه مدارک هویتی و شناسایی برای تمام اعضای شرکت
• ارائه شرکتنامه، تقاضانامه، اساسنامه شرکت در دو نسخه که توسط تمامی اعضا تأیید شده است.
• ثبت نام کد ثنا برای تمامی اعضای هیئت مدیره شرکت
• ارائه کد فراگیر در صورتی که هر یک از اعضا اتباع خارجی باشد.
• ارائه آدرس و کد پستی دفتر یا محلی که برای شرکت در نظر گرفته شده است.
• تعیین سمت و میزان سهام هر یک از سهامداران یا اعضای شرکت
• ارائه ۵ نام متناسب با شرایط مشخص شده
• اخذ و ارائه مجوز در صورتی که موضوع فعالیت شرکت به گونه ای است که نیاز به دریافت مجوز دارد.
• ارائه فیش پرداخت هزینه های شرکت

کلام آخر

ثبت شرکت از جمله اقداماتی است که می‌تواند مزایای زیادی را در اختیار مؤسس و اعضای شرکت قرار دهد. شرکت ها در قالب های مختلف قابل ثبت می باشند که هر یک از آن ها برای موضوع خاصی مناسب است در صورتی که تاسیس شرکت شما به درستی و توسط کارشناسان با تجربه انجام شود احتمال ایجاد مشکل در ادامه فعالیت‌های شرکت به حداقل می‌رسد.

با توجه به پیچیدگی هایی که مراحل راه اندازی وثبت یک شرکت دارد در صورتی که می توانید تمامی مراحل را به درستی طی کنید احتمال بالا رفتن قیمت ثبت شرکت و زمان سپری شده برای ثبت وجود دارد زیرا در صورت هرگونه نقص در مدارک یا مراحل ثبت، پرونده متقاضی به حالت تعلیق در می آید.

بنابراین برای ثبت هر نوع شرکت با موضوعات مختلف بهتر است از موسسه های فعال از جمله ثبت دانا در این زمینه کمک بگیرید که می توانند تمامی مراحل تاسیس شرکت شما را با حداقل زمان و هزینه لازم برای ثبت یک شرکت انجام دهند.

سؤالات متداول
چه مقدار زمان برای تاسیس شرکت نیاز است؟
– زمان طی شده برای هر نوع شرکت متفاوت است و زمان مشخصی وجود ندارد اما اغلب موارد 7 تا 14 روز کاری برای ثبت انواع شرکت وجود دارد که در صورت نقص مدارک و… احتمال افزایش آن وجود دارد.
آیا برای ثبت یک شرکت نیاز به دریافت مجوز است؟
– با توجه به نوع شرکت شما موضوع فعالیت انتخاب شده می توانید نسبت به دریافت مجوز اقدام کنید ما در صورت کلی برای تمام شرکت ها نیاز به دریافت مجوز نمی باشد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true
  1. زهرا اکبری

    ممنون از مقاله خوبتون

  2. رضا

    موفق باشید

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false