فطریه را به چه کسانی بدهیم - جامعه خبر
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
true
true

به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر، محمد طاها مرادی کارشناس علوم قرآنی درباره زکات فطره اظهارات زیر را مطرح کرد:

*زکات فطره در میان روزه‌داران شیعه و سنی رایج و متداول است که آن را در روز عید سعید فطر و پس از یک ماه روزه داری پرداخت می‌کنند.

* در حقیقت پرداخت زکات فطره باعث قبولی و تمامیت روزه می‌شود و امام صادق (ع) نیز از این زکات به عنوان عامل تمام کننده وکمال بخش روزه نام برده‌اند همان گونه که فرستادن صلوات بر پیامبر اکرم (ص) از جمله عوامل تمام کننده نماز به شمار می‌رود.

*اگر کسی در ماه رمضان روزه بگیرد اما به طور عمدی زکات فطره را پرداخت نکند، مانند آن است که روزه نگرفته است.

*پرداختن زکات فطره همچنین برای افراد جنبه حفاظتی و حمایتی هم دارد به گونه ای که بر اساس آنچه درروایت‌های مختلف مورد تأکید قرار گرفته، پرداخت زکات فطره موجب حفظ انسان از مرگ در آن سال می شود.

*پرداخت زکات فطره بر تمام افرادی که پیش از غروب شب عید فطر، بالغ، عاقل و غنی باشند واجب است البته افرادی که تحت سرپرستی فرد دیگری باشند( مانند فرزندان یک پدر) ، پرداخت فطریه آن‌ها هم بر عهد شخص سرپرست است حتی اگر در شهر دیگری زندگی کنند مانند فردی که برای درس خواندن دور از خانواده‌اش در شهر دیگری زندگی می‌کند اما خرجی خود را همواره از خانواده خود دریافت می کند.

*مقدار زکات فطره برای هر نفر به طور تقریبی به اندازه سه کیلو از غذای مورد مصرف است که این غذا ممکن است گندم، برنج یا خرما باشد البته اگر پول یکی ازاین موارد هم پرداخت شود، کفایت می‌کند.

*زکات فطره به نیازمندان پرداخت می شود البته در صورتی می‌توان فطریه را به شخص فقیر داد که دردرجه نخست شیعه امامیه باشد و دردرجه دوم به صورت آشکار گناه نکند.

خبر روز را با جامعه خبر دنبال کنید./

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false