طرح هایی که دانشجویان را حرفه ای می کنند بشناسیم - جامعه خبر
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
true
true

به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر، مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم در زمینه مهارت آموزی دانشجویان گفت: در برخی از دانشگاهها گذراندن این دوره ها برای تمام دانشجویان لازم و ضروری بوده ولی در برخی دیگر از دانشگاه ها به صورت اختیاری است. دانشجویانی که در این دوره‌ها و کارگاه‌های رایگان شرکت می‌کنند حداقل ۳۰ درصد شانس بیشتری در کسب و کار مناسب خود در جامعه را دارا هستند.

وی افزود: دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی و فنی و حرفه ای نیز دانشجویان را برای اشتغال در بازار کار آماده می کنند که این نوع آموزش ها از نوع تکنیکی و فنی است و با طرح مهارت آموزی به دانشجویان متفاوت است. 

گفتی است که اصلاح محتوایی برنامه های درسی دانشگاهی در گام اول از ۲ سال پیش آغاز شده و از میان ۳ هزار برنامه درسی، ۸۰۰ برنامه مورد بازنگری قرار گرفته است.

براساس این گزارش، برخی از طرح های مهارت آموزی دانشجویان به شرح زیر است :

افزایش آموزش های جانبی به دانشجویان در سه دانشگاه برتر 

یکی از این طرح ها، طرح «کهاد» نام دارد که با هدف افزایش آموزش های جانبی دانشجویان در کنار آموزش های دانشگاهی متعارف آغاز شده و در دانشگاه‌های تهران، صنعتی خواجه نصیر و صنعتی شریف اجرا می شود.

ایجاد فروشگاه‌های مجازی و شبیه سازی محیط کار

طرح «من» به معنی مهارت های نوین که در زمینه ایجاد فروشگاههای مجازی و شبیه سازی محیط کار است در دانشگاه جامع علمی کاربردی اجرا می شود که در قالب این طرح دانشجویان تجربه می کنند، چگونه تبادل اطلاعات داشته و از صاحبان تجربه درس و ایده می گیرند.

الزام دانشجویان به فراگیری ۶ مهارت در طول تحصیل

طرح «تم دانش» توانمند سازی و مهارت افزایی دانشجویان را  به همراه دارد و در قالب این طرح دانشجویان باید ۶ مهارت را در طول تحصیل طی بکنند که از مهارت پیش از ازدواج گرفته تا مهارت فنی، مانند جواهر سازی، قالیبافی و جوشکاری را بیاموزند.

اجرای طرح «مات» در دانشگاه علامه طباطبایی  

طرح «مات» طرح دیگری است که مهارت افزایی دانشجو را در پی داشته و توسط دانشگاه علامه طباطبایی اجرا می شود، دانشجویان طی تحصیل ۲ دوره مهارتی را طی کنند تا یاد بگیرند چگونه وارد بازار کار و تجارت شوند.

اجرای طرح ۲۰۲۰ در دانشگاه خوارزمی

همچنین طرح ۲۰۲۰ در دانشگاه خوارزمی اجرا می شود و دانشگاه در قالب این طرح، آموزش ۲۰ مهارت را در ۲۰ سالگی هدف قرار داده است و دانشجویان را در این جهت هدایت می کند، در این طرح دانشجویان مهارت ارتباطی، تحلیل اطلاعات و ایده پردازی را فرا می گیرند.

طرح «جاک» با همکاری سازمان فنی و حرفه ای

طرح «جاک» طرح دیگری است که در بهبهان استارت آن زده شده و با همکاری جدی با سازمان فنی و حرفه ای صورت می گیرد. طرح دیگری نیز به منظور رفع چالش های دانشجویان در یادگیری در دانشگاه فردوسی مشهد انجام می شود که وزارت علوم از این طرح ها حمایت می کند.

اخبار روز ایران و جهان را در جامعه خبر بخوانید./

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false