true

به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر، دانشمندان بافتهاي مغز، مايعنخاعي و بزاق بيماران مرده و زنده که مبتلا به بيماري آلزايمر بودند را آزمايش کردند. در اين تحقيق که در مجله ی علوم پيشرفته منتشر شد، آمده که باکتري مربوط به بيماري مزمن لثه، پورفيروموناس ژنژيواليس، در مغز افرادي که مبتلا به آلزايمر هستند هم مشاهده شده است.
آزمايش روي موشها تائيد کرد که اين باکتري ميتواند از دهان به مغز منتقل شود و پروتئيني سمي از خود ترشح کند که نرونهاي مغزي را نابود ميکند.
اين باکتري همچنين باعث افزايش توليد بتا آميلوئيد ميشود، جزئي از پلاکهاي آميلوئيدي معمولاً با بروز بيماري آلزايمر مرتبط هستند.در پي اين يافتهها، دانشمندان داروهايي را روي موشها آزمايش کردند با اين هدف که جلوي عمل پروتئينهاي سمي را بگيرند و دريافتند که ميتوانند جلوي انحطاط و نابودي سلولهاي مغزي را بگيرند.
اين تيم اکنون داروي جديدي ابداع کرده است که اميدوار است بتواند در درمان موارد انساني استفاده شود و قرار است تا پايان امسال ابتدا به صورت باليني روي افرادي که مبتلا به آلزايمر خفيف هستند، آزمايش شود. دانشمندان با توجه به شواهدي که در تحقيقات خود به دست آوردند، ارتباطي ميان باکتريهايي که به طور معمول در بيماريهاي لثه نقش دارند و افرادي که مبتلا به فراموشي هستند، يافتند.
true
true
https://www.jamehnews.com/?p=146634
true
true