بهزیستی: مراکز بهاران شهرداری تهران طرح شکست خورده ای است - جامعه خبر
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
true
true
بهزیستی: مراکز بهاران شهرداری تهران طرح شکست خورده ای است

به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر فرید براتی سده گفته است: یک عضو شورای شهر تهران گفته با دادن مراکز بهاران به بهزیستی کار دولتی می شود، به نظرم ایشان بهزیستی نمی شناسد، البته حوزه نه اعتیاد را می شناسد و نه بهزیستی را .

وی با اشاره به جلسات مشترکی که با حضور نمایندگانی از بهزیستی، شهرداری تهران و دیگر دستگاه های مرتبط با حوزه اعتیاد به ریاست، جعفری دولت آبادی، دادستان وقت تهران برگزار می شد، گفت: در جلسات متعددی که در زمان آقای دولت آبادی دادستان تهران داشتیم دائم این بحث از سوی شهرداری مطرح می شد که ما یکسری مراکزی داریم که تخصص آن را نداریم و از بهریستی خواستند که بیاید و آن را از شهرداری بگیرد و با بخش غیر دولتی وارد عمل شوند.

براتی سده ادامه داد: در آن جلسات قرار شد، ما وارد شویم و آنها ساختمان ها را به ما تحویل دهند و ما بدهیم به مراکز غیر دولتی. چرا که شهرداری تهران نوشته و اعلام کرده بود که ما بودجه نداریم و بهتر است این مراکز را به بهزیستی بدهیم.

معاون توسعه پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در آن جلسه ستاد مبارزه با موادمخدر مخالف چنین اقدامی بود، گفت: استدلال ستاد مبارزه با موادمخدر این بود که طبق قانون و مقررات، شهرداری خودش باید وارد عمل شده و هزینه کند. این بحث ادامه داشت تا اینکه در جلسات شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قرار شد هشت مرکز را بدهند به بهزیستی که نشد و بعد تصمیم گرفتند که دو تا را به کودکان کار بدهند و ما باقی را بدهند که بازهم نشد.

وی با بیان اینکه طرح مراکز بهاران یک طرح شکست خورده است، گفت: در این مراکز از روز اول کار به گونه ای پیش رفت که به اثر بخشی نرسید. اولا مشخص نشد که این مرکز برای بازتوانی معتاد است یا بناست به مراکز ماده 16 تبدیل شود، چون هم معتاد ماده 16 درآن بود و هم معتاد بهبود یافته که این خود یک ملغمه ای بود.

براتی ادامه داد: نکته بعد اینکه بسیاری از این معتادان داروهایی مانند متادون می خورند، اما شهرداری برای این مراکز طرحی گذاشته بود که کسی که متادون میخورد نباید بیاید. شهرداری چه صلاحیتی دارد که در این مورد اظهارنظر کند، ما خیل عطیمی از معتادان متجاهر خیابانی را داریم که متادون مصرف می کنند.

وی تاکید کرد:ما اصلا و ابدا دنبال ساختمان گرفتن از شهرداری و فشار به آنها نیستیم و در کشور با 3 میلیارد تومان، 27 مرکز توانمند سازی را مدیریت می کنیم.

معاون توسعه پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: اعضای شورای شهر تهران اگر می خواهند اظهارنظر کنند،اول تجربه کار و پیشینه را ببیننند و بعد بیایند به رسانه ها، مسائلشان را مطرح کنند. شهرداری طبق قانون موظف است و باید یکسری خدمات را به افراد معتاد و خصوص افرادلامکان بدهد و باید پاسخگو باشند، البته در همه جای دنیا شهرداری این خدمات را می دهند. اما اینکه نمی توانند این خدمات را بدهند، بیاند و بگویند که نمی توانند.

وی ادامه داد: مشکل دوستان این است که فکر می کنند بهزیستی این خدمات را از طریق بخش دولتی انجام می دهد درحالی که تمام مراکز ما در تهران از سوی سازمان های غیر دولتی و … اداره می شود

براتی با تاکید بر اینکه اعضای شورای شهر موظفند در قبال رایی که به آنها داده شده و من هم به آن رای داده ام، عمل کنند، گفت: شش ماه از سال گذشته و شهرداری کوچکترین قدمی برای معتادان خیابانی برنداشته است و معلوم هم نیست که می خواهند چکار کنند. این ها در جلسات مختلف مطرح می شود و به هرحال باید تعیین تکلیف کنند اما پاسخگو نیستند وهر روز توپ را به زمین دیگران می اندازند.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false