ترکان: احمدی نژاد به کشور ضربه زد| «حسین فریدون» فرد موفقی است که نیست! - جامعه خبر
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

false
true
true
ترکان: احمدی نژاد به کشور ضربه زد| «حسین فریدون» فرد موفقی است که نیست!

به گزارش پایگاه خبری جامعه خبر اکبر ترکان، از مریدان هاشمی رفسنجانی و حامیان حسن روحانی که این روزها تلویحا دولت روحانی را هم نقد می کند و حتی گفته بود در دولت شخصی مانند رئیسی می خواهیم، مدعی شده است که در دولت دوم روحانی نهاوندیان و فریدون کنار رئیس جمهور نیستند و نوبخت و واعظی جای این افراد را گرفته اند. وقتی نزدیکان روحانی به مجرمی مانند حسین فریدون عبارت «موفق و موثر» را هدیه کنند، باید تا انتهای ماجرای اعتدال و تدبیر را خواند. ترکان در ادامه گفته است: «در دولت روحانی همه چیز سر جای خود قرار دارد ولی از نوع درجه دو. چون آدم های درجه یک را به کار نگرفته ایم. خروجی آدم های متوسط همین است.» این اعترافات افراد نزدیک به دولت تدبیر و امید که اندک اندک بیان می‌شود را باید در کنار اظهارات پرشور آنها در سال های 92 و 96 گذاشت و مقصر اوضاع کنونی کشور را پیدا کرد.

بخش های مهم اظهارات ترکان را در ادامه خواهید خواند:

*در زمان احمدی نژاد فضای بین المللی به شدت بر علیه ما بود و موضع گیری های ایشان افکار عمومی جهان را نسبت به ما به گونه ای پیش برده بود که قطعنامه های مختلف شورای امنیت بر علیه ایران صادر شده بود و ما ذیل بند 7 منشور بودیم. متاسفانه زمینه افکار عمومی دنیا فراهم شده تا هر ضربه ای به جمهوری اسلامی بخورد و افکار عمومی آن را تایید کند.

*برجام بزرگترین دستآورد دیپلماسی ایران در همه دهه های اخیر است. اگر چه عده ای در داخل کشور نسبت به آن پرخاشگری می کنند ولی کار بزرگی بود و این عده نسبت به این کار عمیق نیستند برجام یعنی رویارویی ایران با قدرت های مسلط بین المللی در سطحی برابر و ما در این دیپلماسی بازنده نبودیم و دستآورد خوبی داشتیم.

*در چهار سال اول غیر از برجام دستآورد دیگری داشت و هر ساله توانست بین 600 تا 700 هزار شغل ایجاد کند و نرخ رشد اقتصادی ما تا سال 96 خوب بود در سال 96 اگرچه آقای روحانی دوباره انتخاب شد که این انتخاب بر اثر عملکرد 4 سال گذشته بود با تغییر رییس جمهور آمریکا و با بر سرکار آمدن ترامپ که فردی غیر قابل پیش بینی و خطرناک است و نسبت به کل جهان و نه تنها ایران موضعی تقابلی دارد، او خود را پایبند به تعهدات قبلی آمریکا نمی دانست فردی لجام گسیخته که قواعد بین المللی را به نفع افکار خود زیر پا می گذارد رییس جمهور آمریکا شد. نقض برجام موضع گیری او بود و پیمان شکنی کرد و تحریم هایی بسیار سخت و همه جانبه بر علیه جمهوری اسلامی اعمال کرد که تا به امروز ادامه دارد. امروز تمام معاملات دلاری در تمام دنیا زیر نظر آمریکا است و تحریم در این دوره با ادوار سابق متفاوت است.

*روحانی از همه چیز کمی می داند و خود او فکر می کند این همین کمی دانستن برای اداره همه چیز خوب است و شاید اگر این کمی دانستن نبود برای اداره از مشورت دیگران بیشتر استفاده می کردند. آقای خاتمی در دوره ریاست جمهوری خود در مورد برخی از مسائل اقتصادی که اطلاعاتی نداشتند نظر کارشناسان را می پذیرفتند. ایشان تعدادی از وزرای خود را از دست دادند. امروز یکی از مدیران سازمان برنامه و بودجه در وزارت بهداشت وزیر است در مورد وزارت دارایی نیز به همین شکل است. بعضی وزرا سلیقه هایی که دارند بیشتر به واعظی نزدیک است. بنابراین دولت بیشتر در گرایشات واعظی و نوبخت دیده می شود. لذا کارآمدی این دوره نیز معادل کارآمدی واعظی و نوبخت است. امروز موثر ترین افراد در اداره کشور آقای نوبخت و آقای واعظی هستند.

*در دولت روحانی همه چیز سر جای خود قرار دارد ولی از نوع درجه دو. چون آدم های درجه یک را به کار نگرفته ایم. خروجی آدم های متوسط همین است.

*آقای نوبخت و آقای واعظی بچه های خوبی هستند ولی عالی نیستند. آقای نوبخت شخصی بسیار خوبی است ولی در وزارتخانه ای غیر از سازمان برنامه می تواند مفید تر باشد.

*اثر آقای جهانگیری در تصمیمات بعد از تاثیر آقای واعظی و نوبخت است. آقای روحانی در دور اول ریاست جمهوری خود سه فرد بسیار مهم بعنوان معاون اول داشت: 1. حسین فریدون 2. محمد نهاوندیان 3. اسحاق جهانگیری بودند که این دو نفر بسیار موثر بودند و حال دو نفر نیستند و نوبخت و واعظی به جای آن دو آمدند. نهاوندیان و فریدون خیلی موفق و موثر بودند.

*دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی آقای جهانگیری است و او باید بگوید این کار چطور پیش رفته؟ به نظر من، بحث اقتصاد مقاومتی در حد متوسط پیش رفته است. پیاده کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی به نوعی تغییر در سبک زندگی است… کسی که دارد و پورشه سوار می شود به زخم کسی که ندارد نمک می پاشد. 65% از مستمری بگیران بازنشسته سازمان تامین اجتماعی در ماه زیر 1.5 میلیون حقوق می گیرند.

*تعداد اصلاح طلبان در مجلس آینده کمتر خواهد بود. و رییس مجلس هم از اصولگرایان خواهد بود. اصولگرایان چهره های صاحب نامی دارند که در انتخابات شرکت کرده اند و یکی از آنها رییس مجلس خواهد بود.

*لاریجانی به دلیل شرایط پیش اماده ترجیح داده فعلا کنارگیری و سکوت کند.

true
true
true
true
  1. نازنین میری

    چه حرفای شخصی و بی محتوی عجیبی

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false